Assuva Savunma Sanayii Yönetim Kurulu Başkanı Nevşehirli Remzi Başbuğ, Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş'i makamında ziyaret etti.

Ürettiği yerli ve milli yer altı görüntüleme cihazlarıyla sadece Nevşehir değil tüm Türkiye'nin gururu olan Assuva Savunma Sanayii Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Başbuğ, Başkan Mustafa Ateş'e Türk Silahlı Kuvvetleri’nin envanterinde bulunan, terör unsurlarının tespitinde ve deprem, sel, çığ gibi felaketlerde aktif şekilde kullanılan Assuva Sanayi olarak tamamen yerli yapım ile üretilen termal görüntülü arama cihazı hakkında bilgiler verdi.

Başbuğ, AR-GE ve inovasyonlarıyla ürettikleri nitelikli, kaliteli cihazlarıyla dünyada markalaştıklarını kaydederek, “Dünyanın birçok ülkesine ihracat yapıyoruz. Ülkemize katma değer sağlıyoruz. İhracat devi Çin dahil yaklaşık 30 ülkeye ihracat yapıyor olmanın haklı gururunu yaşıyoruz” dedi.

Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş'te, "Assuva Group Yönetim Kurulu Başkanı Nevşehirli Remzi Başbuğ  belediyemizi ziyaret ettiler. Nazik ziyaretleri ve sohbetleri için kendisine teşekkür ederim." dedi.

Ev sahipliği için teşekkür eden Remzi Başbuğ'da, "Başkan Mustafa Ateş'e başarı dileğinde bulunarak, her zaman Ortahisar'ımızın yanındayız" dedi.

Ziyaret günün anısına Başkan Mustafa Ateş'in Remzi Başbuğ'a hediye takdimi ve iyi dilek ve temennilerle sona erdi.

431276963 10162135575409411 2179132517736686096 N