31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler ve Yerel seçimleri için siyasi partilerin çalışmaları aralıksız devam ediyor. 

Nevşehir merkez MHP Belediye Başkan Adayı Adnan Doğu, merkeze bağlı Uçhisar MHP Belediye Başkan Adayı Abdullah Çamcı ve Göreme Ak Parti Belediye Başkan adayı Mustafa Durmaz, Göreme Belediye Başkanı ve MHP Başkan Adayı Ömer Eren’i MHP Göreme seçim koordinasyon merkezinde ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular. 

Siyasi propaganda çalışmaları yanında karşılıklı ziyaretler de sürüyor. Nevşehir MHP Merkez Belediye Başkan Adayı Adnan Doğu, Uçhisar Mhp Belediye Başkan Adayı Abdullah Çamcı ve Göreme Ak Parti başkan adayı Mustafa Durmaz, MHP Göreme Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ömer Eren’i seçim koordinasyon merkezinde ziyaret ederek sohbet ettiler ve seçim çalışmalarını değerlendirerek birbirlerine başarılar dilediler. 

Milliyetçi Hareket Partisi Göreme seçim ofisinde yapılan ziyaretler de gündem seçim çalışmaları oldu. Seçim çalışmaları konusunda Başkan Adayları birbirlerine bilgi verirken Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren birlik ve beraberlik mesajları vererek Başkan adayları Doğu, Çamcı ve Durmaz’a nezaketleri nedeniyle 31 Mart seçimlerinde başarılar diledi.