Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nevşehir Belediye Başkan Adayı Adnan Doğu, Bilim Merkezi Projesini kamuoyu ile paylaştı. 

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesi parti ve adayların çalışmaları dur durak bilmeden devam ediyor. Bu kapsamda Milliyetçi Hareket Partisi’nin adayı Adnan Doğu yeni baş döndüren projeler ile halkın karşısına çıkıyor. “Engelsiz Şehir Nevşehir” projesini duyuran Adnan Doğu, bugün ise “Bilim Merkezi” projesini anlattı. 


Daha önce hiçbir adayı böylesine önemli bir projeyi ele almadığı Bilim Merkezi’nin şehre renk katacağı tahmin ediliyor. Ayrıca bu Merkez, Nevşehir eğitimine de kalite getirecek gibi duruyor. 


Proje hakkında bilgiler veren MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Adnan Doğu, Şimdiye kadar 25’e yakın projemizi kamuoyu ile paylaşmış bulunuyoruz. Bugün ise Nevşehir’imize Bilim Merkezi Projemizi duyurduk. Bu proje bizler için büyük önem arz ediyor. Farklı yaş guruplarından her kesime hitap edecek şekilde bilim merkezi açacağız. 


Merkezimizin içerisinde ise Lego Robotik Kodlama Atölyeleri, Ar-Ge Atölyeleri, Model Uçak Atölyeleri, Teknoloji Atölyeleri, Tasarım Atölyeleri, Tarım ve Doğa Atölyeleri,, Çocuk Kütüphanesi ve Sessiz Kütüphane olacaktır. Bu şehir için, bu insanlar için varımızı yoğumuzu ortaya koymaya hazırız” dedi.