Nevşehir merkez ilçeye bağlı Kavak kasabasının sevilen isimlerinden İş insanı Dursun Neiş, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimlerde Kavak Belediye Başkanlığı için resmi başvurusunu yaptı.

AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanlığı'na giderek, Kavak Belediye Başkanlığı aday adaylığı için resmi başvurusunu yapan Dursun Neiş başvurusunu AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Murat Özkaya'ya teslim aldı. Özkaya teslim alırken "Tüm halkımıza ve kasabamıza hayırlara vesile olması dileğiyle" dedi.

Önümüzdeki yerel seçimlerin Kavak’da yeni hizmetlerin, yeni projelerin ve yeni ihtiyaçlarının karşılanması için bir kilometre taşı olacağına dikkat çeken  Kavak Belediye Başkan aday adayı Dursun Neiş, Değerli hemşerilerimin hayatını kolaylaștıran ve yaşanabilir bir Kavak’a kalıcı hizmetlerimiz olsun diye aday adayı oldum. Göreve geldiğimde, tüm hemşerilerimin Kavak'da neler yapılabilir noktasında fikirlerini, önerilerini alıp ortak aklın temsilcisi olarak kasabamızı yaşanılabilir bir Kavak haline getirmek ve kalıcı projelerle kasabamıza değer katmak istiyorum. Kısmet olurda görev bize nasip olduğunda tüm halkımızın başkanı olarak makamının kapılarını daima açık tutan, dinleyen, çözüm üreten, sosyal belediyecilik anlayışı ile halka hizmeti Hakka hizmet olarak gören bir belediyeniz olacak” dedi.

Neiş, evli ve iki çocuk babasıdır.