Nevşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, yaklaşmakta olan Ramazan Bayramı öncesi Nevşehir sanayi esnafını ziyaret ederek kendileriyle bayramlaştı.

 

Ziyaret ve önemli günlere büyük önem veren, bunları geleneksel hale getiren Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Çetin Pekacar, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şevki Özgener, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Alper Aslan, Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. İsmail Koçak ve akademik personel ile birlikte Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı İsmail Ördü’yü, Nevşehir Madeni İşler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Pınarbaşı  ile Nevşehir Karoserciler ve Marangozlar Ağaç İşleri Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı Ramazan Vedat Korkmaz’ı makamlarında ziyaret etti.

 

Esnaf üniversite işbirliği kapsamında ne gibi çalışmalar yapılabileceği, Üniversite bünyesinde ne gibi bölümlerin açılması gerektiği konularında başkanların görüşlerini alan  Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç,  yapılmakta olan ve ileride yapılacak ortak çalışmalar hakkında oda başkanları ile istişarelerde bulundu. 

 

Daha sonra oda başkanları eşliğinde Nevşehir sanayi esnafını tek tek ziyaret eden Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç, sanayi esnafları ile sohbet ederek kendilerinin Nevşehir üniversitesinden beklentilerinin olup olmadığı ve hangi konularda ortak çalışmalarda bulunabilecekleri hususlarında fikirlerini aldı. 

 

Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç’ın ve beraberindekilerin kendilerini ziyaretlerinden oldukça memnun kalan Nevşehir sanayi esnafı, ayrıca Rektör Kılıç’a Nevşehir Üniversitesinin hızlı gelişimine bağlı olarak Nevşehir’e sağladığı tüm katkılarından dolayı teşekkür ederek kendisine başarılar dilediler.