Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel , Vali Yardımcısı Kağan Mekan Çeviren ve Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Şube Müdürü Malik Erdoğan, Cumhuriyet İlkokulu ve Cumhuriyet Ortaokulu'nda sabah mesailerine başladılar.

Hijyen tedbirleri, maske kullanımı, sınıfların sosyal mesafeye göre düzenlenmesi hususlarını yerinde inceleyen Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel ve Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, okullarımızda öğretmenlerimizle bir süre görüştükten sonra öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek onlarla bir süre sohbet etti.

Yabancı uyruklu öğrencilerimizin ülkemize uyum sağlamaları ve adaptasyon sürecini sorunsuz bir şekilde atlatmalarına katkılarından dolayı Cumhuriyet İlkokulu idareci ve öğretmenlerine teşekkür eden Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel  ve Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Okul idarecilerine alınan hijyen tedbirleri ve sağlık önlemlerinden dolayı teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

Vali Becel, "Haftanın ilk ders saatinde Cumhuriyet İlk ve Orta Okulundayız. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi ziyaret ederek iyi bir eğitim-öğretim yılı geçirmeleri dileklerinde bulunduk. Sağlık İçin Hepimiz İçin lütfen koronavirüs ile ilgili tedbirlere uymaya devam edelim!" dedi.

Okul idarecilerimiz nazik ziyaretlerinden dolayı Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel , Vali Yardımcısı Kağan Mekan Çeviren ve Milli Eğitim Müdürü Murat Demir'e teşekkür etti.