Nevşehir'in sevilen esnaflarından Hilal Kırtasiye işletmecisi Fatih Solsun, 23 senedir esnaf olarak hizmet ettiği 2000 Evler Mahallesi’nde muhtarlık için aday olduğunu açıkladı.

Fatih Solsun, esnaf olarak hizmet ettiği mahallesine muhtar olarak da hizmet etmeyi hedefliyor. Hoş görülü, mütevazı ve beyefendi kişiliğiyle mahallesindeki vatandaşların sevgisini kazanarak takdirin toplayan Fatih Solsun, 2000 Evler Mahallesi’nde muhtarlık için aday olduğunu duyurdu.

MAHALLE HALKINDAN DESTEK İSTEDİ

Fatih Solsun,  2000 Evler Mahallemizin eksiklikleri başta olmak üzere mahallemizin tüm sorunlarıyla yakından ilgileneceğim. Bankamatik Muhtarı değil gönüllerin Muhtarı olmaya talibim.” dedi.

Nevşehir'in 2000 Evler Mahallesi Muhtarlığı için adaylığını FİB Haber Merkezine yaptığı açıklamayla duyuran Fatih Solsun, şu ifadeleri kullandı: "Değerli mahalle sakinlerimiz, Tek bayrak altında yaşayan, aynı havayı soluyan, iyi günde kötü günde ortak duyguları yaşayan sizler gibi 2000 Evler Mahallesi’nin bir ferdiyim.

Mahallemizi sevgiyle, bilgiyle, hoşgörüyle, uygar ve çağdaş bir yaşam düzeyiyle, herkesi kucaklayan bir anlayışla, eşitlik felsefesiyle daha güzel bir geleceğe hazırlamak için mahallemiz muhtarlığına talibim.

Tam 23 yıldır mahallemizde hizmet veren bir firmanın sahibi olarak mahallemiz sorunlarını yakından biliyor ve mahalle sakinlerimi tanıyorum. İş yerimiz haftanın yedi günü açık olup bizi aradığınız her an bulabileceğiniz bir yerdedir. Siz değerli mahalle sakinlerimize hizmet etmekten gurur duyacağım."

2000 Evler Mahallesi Muhtar Adayı Fatih SOLSUN kimdir?

Fatih Solsun, 02.05.1979  tarihinde Gülşehir Şahinler Köyünde doğdu. Rauf Nail İlköğretim okulunu bitirdikten sonra ortaöğrenimini 2000 Evler Anadolu Lisesinde tamamladı.

 2000 yılında 2000 Evler Mahallesi’nde Hilal Kırtasiye adlı dükkanı açarak mahallemiz sakinlerine ve tüm Nevşehir halkına hizmete başlamıştır.