Dün gece yaşanan darbe girişimine karşı koymak ve polis arkadaşlarına destek vermek için Ankara'ya giden Özel Harekat Polisi Serkan Göker'in Kırşehir'in Çiçekdağı ilçesindeki baba ocağına şehit ateşi düştü.

Dün gece yaşanan darbe girişimine karşı koymak ve polis arkadaşlarına destek vermek için Ankara'ya giden Özel Harekat Polisi Serkan Göker'in Çiçekdağı ilçesindeki baba ocağına şehit ateşi düştü. İki yıl önce mesleğine ara verdiği öğrenilen şehit Serkan Göker'in Kırşehir'e bağlı Çiçekdağı ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi'nde ikamet eden ailesine acı haber sabah saatlerinde ulaştı. İlçe Belediye Başkanı İsmail Deniz ve beraberindekiler, Göker ailesine oğullarının şehit olduğunu bildirdi.

Çiçekdağı ilçesinde yaşayan şehidin annesi Fatma ve Babası Burhan Göker'in aldıkları kötü haber karşısında sinir krizi geçirdikleri öğrenildi. Edinilen bilgilere göre, eski özel harekat polisi şehit Serkan Göker, iki yıl önce mesleğe ara verdi.

Dün gece yaşanan darbe girişimine karşı koymak ve polis arkadaşlarına destek vermek için Ankara'ya giden Göker'in Ankara Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı'na yapılan bombalı saldırı sonucu şehit olan polislerden biri olduğu öğrenildi.