"Hayatın Anlamı Kitap" Nisan ayı kariyer günlerinde Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet ARTUNAY Ürgüp'lü öğrencilerle buluştu.

Ürgüp Kaymakamlığı tarafından düzenlenen ve öğencilerin yoğun ilgi gösterdiği proğrama konuşmacı olarak katılan Emniyet Müdürü Artunay, öğrencilere polislik mesleği hakkında aydınlatıcı bilgiler verdi. Polis Nedir, Polisin görev ve sorumlulukları nelerdir, polisliğe başvuru şartları nelerdir konularında bilgilendirme yapıldı. Seminerin soru cevap bölümünde öğrencilerin polislik mesleği ile ilgili sorularını yanıtlayan Emniyet Müdürü Artunay, polislik mesleğinin severek yapılması gereken ve fedakarlık gerektiren bir meslek olduğunu dile getirdi.

Proğrama Ürgüp Kaymakamı Mehmet MARAŞLI, Emniyet Müdürü ARTUNAY' ın eşi Seçkin ARTUNAY, daire amirleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldılar. Meslek hayatında karşılaştığı olaylardan bahseden Sayın ARTUNAY, öğrencilere kitap okumalarını tavsiyesinde bulunarak hayatlarında başarılar dilediler. Program sonunda Kaymakam MARAŞLI, Mehmet ARTUNAY'a plaket ve hediye takdim ederken, Ürgüplü öğrenciler Artunay ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.