Geçtiğimiz günlerde Nevşehir Engelliler ve Yaşlılar Derneği ve Avrupa Eğitim Sağlık ve Kültür Federasyonu İl Başkanı Mehmet Karadaş'ın, şehrimizde yaşamlarını sürdüren engelli vatandaşlarımızın çilesini www.fibhaber.com da gündeme taşımasının ardından Nevşehir'de engeller birer birer kalkıyor. 

Öncelikle FİB Haber Merkezi olarak engelli özel insanlarımızın sesi olarak sorunlarına çözüm arayan Başta Dernek Başkanı Adem Karadaş'a ve bu sese kulak veren tüm kurum kuruluşlara teşekkür ediyoruz.

Karadaş'ın sesine kulak verdiler...

Haberimiz sonrası, Bankalar ATM önlerine, Daire Müdürleri ve Kurum Amirleri giriş önlerine, Belediye tuvalet önlerine yaptıkları rampa ile Engelli vatandaşlarımızın hayatlarına küçük dokunuşlarla büyük kolaylıklar kattılar. Ve Daha Erişilebilir Bir Nevşehir İçin Engeller Birer Birer Kalkıyor... 

Her yerde engel-lemeye Nevşehir’de düzenleme !

İl Müftülüğünde engel yok!
Nevşehir il Müftüsü Sayın Ahmet Celalettin Altunkaya Hocamızın bizleri düşünüp yaptırmış olduğu Engelli rampasından mütevellit kendilerine çok teşekkür ediyor, saygı ve selamlarımızı sunuyoruz. Bizler kendisinden razıyız ve Allah'ta razı olsun inşaAllah.

TKDK'da da işlem tamam...

Nevşehir Engelliler ve Yaşlılar Derneği olarak Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Nevşehir İl Koordinatörü Sayın EMRAH ŞENOĞLU'nun Engellilere yönelik duyarlılığı ve taktire şayan çalışmalarından mütevellit kendilerine çok teşekkür ediyor, saygı ve selamlarımızı sunuyoruz.

PTT de engelsiz oldu...

Nevşehir merkez postanesi Müdürü Sayın Erturun Gürdere beyefendiye engellilere olan duyarlılığından mütevellit şahsım ve tüm engeller adına teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz. Bizler kendisinden razıyız ve Allah'ta razı olsun inşaAllah

Alibey Camisinin engelli tuvaletinin önünde de işlem tamam

Engellilerin ulaşmakta zorlandığı Alibey Camisinin engelli tuvaletinin ön kısmına engelli rampası yapılması için Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı sayın Ersan Erkut başkanımıza iletmiş olduğumuz talep doğrultusunda erişim engelimiz kaldırılmış ve ön kısmı ile girişi ivedilikle yapılmıştır.Nevşehir Belediye Başkanı sayın Rasim Arı ve Başkan yardımcısı Sayın Ersan Erkut beyefendiye çok teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz.
Nevşehir Engelliler ve Yaşlılar Derneği Başkanlığı

Takdire şayan çalışmalardan bir kareler...