2013 yılında kurulan Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Nevşehir İl Temsilcisi Hüsamettin ELLİALTI başkanlığındaki yönetim kurulu üyeleri, Nevşehir Gündemin Adresi Gazetemiz FİB Haber Merkezini ziyaret ederek, yapacakları faaliyetler hakkında bilgiler verdi.

TÜGVA’nın çalışma alanının büyük bölümünü gençler ile öğrencileri kapsadığını vurgulayan Nevşehir İl Temsilcisi Hüsamettin Ellialtı, “Türkiye Gençlik Vakfı, birkaç gencin inisiyatifiyle kurulmuş, merkezi Türkiye, çalışma alanı dünya olan, yenilikçi olmaktan ve icat çıkarmaktan çekinmeyen yeni nesil gençlik vakfıdır. TÜGVA, geleneklerine bağlı kalarak, çağın gereklerini iyi okuyabilen, topluma ve insanlığa değer katan, saygı, paylaşım ve hassasiyet ilkelerini benimsemiştir. Öz güveni yüksek, yenilikçi, çalışkan, iyi ahlaklı, hoşgörülü, başarılı ve sorumluluk sahibi bir gençlik için çalışmaktayız. Tüm gençlerimizi vakıf çalışmalarımıza katılmalarını, katkı sağlamalarını da bekliyoruz” dedi.

TÜGVA Nevşehir İl Temsilcisi Hüsamettin ELLİALTI, gerçekleştirdikleri faaliyetler hakkında bilgiler vererek, “TÜGVA’nın gelenek ve görenekleri, topluma ve insanlığa değer katan, çalışkan, iyi ahlaklı bir gençlik için faaliyetlerini sürdürüyoruz. Nevşehir’de gençlere yönelik gerek sosyal ve kültürel bağlamda gerekse ahlaki ve dini anlamda faaliyetler yürütüp projeler üreteceğiz” dedi.

FİB Haber’e yayın hayatına başarılar diliyoruz...

Gazetecilik mesleğinin sorumluluk ve fedakarlık isteyen bir meslek olduğunu kaydeden TÜGVA Nevşehir İl Temsilcisi Hüsamettin ELLİALTI, “Yaptığınız iş zor bir iş. Zorlu bir yolda yürüyorsunuz. Çalışmalarınızda  sizlere başarılar diliyorum” dedi. Ellialtı, ayrıca yeni yayın hayatına başlayan Nevşehir'in ilk ve tek İnternet televizyonu olarak www.fibhaber.tv ye de hayırlı olsun dileklerinde bulundu.


Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren FİB Haber Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Fikret Çapacı'da, sivil toplum kuruluşlarının faaliyetlerin önemini belirterek, TÜGVA’yı başarılı çalışmalarından dolayı kutlayarak görevlerinde başarılar diledi.