Geçtiğimiz günlerde altyapı çalışmaları tamamlanarak sıcak asfalt serimi tamamlanan Diriliş Meydanı’nda yol refüjle ikiye bölündü. Sonrasında yolun ikiye bölündüğü Diriliş Meydanı yapılan aydınlatma çalışmaları ile birlikte modern bir görünüm kazandı. 

Nevşehirli vatandaşlardan Başkan Arı'ya Teşekkür...

Gerek Diriliş meydanı esnafları gerekse çevre sakini vatandaşlar alt ve üst yapı çalışmaları tamamlanarak yenilenen Diriliş Meydanı için Belediye Başkanı Rasim Arı'ya teşekkür ettiler.

Yenilenen Diriliş Meydanı Nevşehir'e Çok Yakıştı

Nevşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Altyapı Koordinasyon Merkezi (AYKOME) tarafından bir süre önce Diriliş Meydanında başlatılan altyapı çalışmaları tamamlandı. Belediye ekiplerinin yoğun bir mesai gerçekleştirerek tamamladığı çalışmalar çerçevesinde içme suyu ve kanalizasyon hatları tamamen yenilenen bölgede daha önce bulunmayan yağmur sayı hattı da çekildi.

Üst yapı çalışmaları sırasında, daha önce yapılan çift sıra parkları engelleyerek trafiği rahatlatmak için orta refüjle yolun ikiye bölündüğü ve aydınlatma çalışmalarının tamamlandığı Diriliş Meydanı yapılacak yeşillendirme çalışmaları ile birlikte daha estetik bir görünüm kazanacak.