Gülşehir Belediyesi tarafından kişi başı düzenlenmiş yeşil alan miktarı ve ayrıcalıklı yaşam alanlarının giderek arttığı ilçede startı verilen “’Kızılırmak Rekreasyon’’ ve ‘’Millet Bahçesi’’  Projesi”nin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Nevşehir-Gülşehir Kızılırmak Islahı 2. Kısım sözleşmesinin imzalanmasının ardından Devlet Su İşleri (DSİ) 12. Bölge Müdürü Rahmi Şahin, Bölge Müdür Yardımcısı Aslı Erdoğan ve ilgili Şube Müdürleri eşliğinde Nevşehir'in Gülşehir İlçesi Kızılırmak Islahı Projesi'nde devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek, bilgi aldı.

Gururlan Gülşehir...

İlçenin kaderini değiştirecek bu dev projenin baş mimarı Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftci, ‘’Kızılırmak Rekreasyon’’ ve ‘’Millet Bahçesi’’ projesi çalışmalarımıza incelemelerde bulunarak desteklerini esirgemeyen, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, Nevşehir Valimiz, DSİ Genel Müdürümüz, İl Başkanımız ve Nevşehir Milletvekillerimize teşekkür ediyoruz. Yenilikçi ve doğa dostu anlayışı ile hayata geçirdiğimiz projemiz hem güzel ilçemiz Gülşehir'e hemde tüm Nevşehir'e nefes olacak.  Nevşehir'in kalbi konumunda olan ve şehre nefes aldıracak yeşil bir alanı daha ilçemize kazandıracak olmanın haklı gururunu yaşıyoruz” dedi.