15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Nevşehir Merkez Kurşunlu Camii’nde Mevlid-i Şerif okutuldu.
 
Nevşehir Merkez Kurşunlu Camii’nde düzenlenen programa; Nevşehir Valisi İlhami Aktaş,   Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Seçen, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Yusuf Ziyaddin Cavlak, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, İl Müftüsü Yakup Öztürk, Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Dernek Başkanı Ramazan Çiftçi’nin  yanı sıra daire müdürleri, şehit aileleri ve vatandaşlar katıldı.
 
Şehit ailelerinin de katıldığı şehit kabirlerinin ziyaretinin ardından Kurşunlu Camii’nde,  15 Temmuz günü darbeci FETÖ mensuplarınca hunharca şehit edilen vatandaşlarımız olmak üzere, yasa dışı terör örgütlerince şehit edilen asker, polis, korucu ve tüm sivillerin ruhuna bağışlanmak üzere tüm şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif okutuldu. Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk tarafından da dua okundu.
 
Vali Aktaş, vatan, millet, bayrak uğrunda canlarını seve seve hiç çekinmeden veren tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet şehit ailesi ve yakınlarına başsağlığı diledi.