NEVŞEHİR(MHA) Avanos Kaymakamlığı bünyesinde eğitim ve sosyal hizmetler alanında proje bazında çalışmalar yürütmek üzere, belirli süreli iş sözleşmesine tabi olarak çalışmak üzere 2 üniversite mezunu "Proje Personeli" alınacak. 

Kamu Kurum ve Kuruluşlarının proje bazındaki faaliyetlerini, eğitim, sosyal hizmetler ve teknik alanlarda yürütmek üzere, belirli süreli iş sözleşmesine tabi olarak, Avanos Kaymakamlığında  istihdam edilmek üzere “Proje Personeli” alınacak.

Özel nitelik ve uzmanlık gerektiren işler için görev alacak personelin, proje tecrübesine, yazılım geliştirme bilgi ve deneyimine sahip olması ve etkili iletişim becerisine ve takım çalışmasına yatkınlık, iyi seviyede bilgisayar ve ofis programlarını kullanabilmesi, daha önce proje hazırlama, yürütme süreçlerinde yer almış olması gerekmekte.
Söz konusu personel alımı için müracaatta bulunmak isteyenlerden; özgeçmiş, Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, Diplomanın aslı veya fotokopisi istenecek. Avanos ilçe kaymakamlığına yapılacak olan müracaatların son tarihi ise 09 Ekim 2015 Cuma günü olarak belirlendi.