NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’in medya dünyasının en aktif engellisi Ömer Kavak’ın radyo programı 20. Yılına girdi.

Nevşehir’de bir radyo da 20 yıldır konuklarını ağırlamaya devam eden Ömer Kavak, engellilere medya camiasında en iyi örnek durumunda. 1994 Yılından bu yana radyo ve televizyon programları ile tanınan Görme Engelli Ömer Kavak, bu süre içerisinde yüzlerce konuğunu ağırladı, gündemi takip eden sohbet ve konularıyla Nevşehir halkını hem görsel basında, hem de radyodan bilgilendirdi.

İlimizde yıllardır Televizyon ve Radyo programları yaparak engellilerin yaşama azmine en büyük örneklerden biri haline gelen Program Yapımcısı Ömer Kavak, halen ilimizde binlerce insanın veremediği kararı tam 30 yıl önce vermiş.

2012Yılının ilk 10 aylık bölümünde ilimizde 184 kişinin cesaret edebildiği organ bağışını 30 yıl önce yapan Görme Özürlü Ömer Kavak, organ bağışı konusunda insanların başlarına herhangi bir olay gelmeden başvurması gerektiğini söylüyor.

Şu an için sağlıklı herkesin bir gün özürlü olabileceklerinin altını çizen Kavak, organ bağışı konusunda tüm halkımızın daha duyarlı bir yaklaşım göstermesini istedi.