Malum yerel seçim yılına girildi. AK Parti’de seçim koordinasyon merkezleri de erken  kuruldu. İlçe ilçe teşkilatlarda  seçim atmosferi şimdiden hakim...

Belediye Başkanları  gelecek döneme yatırım; vizyon projelerini bir bir vitrine çıkarıp, seçime kadar ışık hızıyla tamamlayabilmek için düğmeye basıyor, mahalle mahalle, sokak sokak, ev ev ekipler oluşturularak vatandaşın talepleri dinlenip nabızlar tutuluyor,anketler yaptırılıyor. Aday olmayı hedefleyenlere gelince;

İktidar partisi cephesinde Şehir Merkezi başta olmak üzere özelikle merkez ilçeler ve beldelerde başkanlık koltuğuna talip olabileceklerin sayısı  gerçekten de takdire şayan .

Başarılı olan ve halkı tarafından sevilenler kalacak Başarısız olanlar gidecek...

 

Önümüzdeki seçimlere 21 Belediye Başkanı konum itibariyle muhtarlığa dönüşeceğinden bu beldelerdeki Başkanların özellikle bir kısmı tecrübelerini projelerini hayata geçirebilecekleri İlçe Belediye Başkanlıkları için derin düşünce içindeler.

 

Yaklaşan Yerel seçimler öncesi seçim sürecinde bazı Belediye Başkanları partilerinden tekrar aday gösterilip gösterilmeyeceğini merakla beklerken, öte taraftan Siyasi partiler kendi içinde toplantılar ve araştırmalarla birlikte alacakları kararlar neticesinde Seçimlerden zaferle ayrılacakları Adayla devam kararı alacakları belirtildi.