Skytürk 360 TV’de, hafta içi her gün 11.00-11.45 saatleri arasında yayınlanan “Lokman Bizim Şehirde” programının çekimleri Ürgüp ve Kapadokya'nın değişik bölgelerinde yapılıyor.

Lokman Dağ’ın sunumuyla, her hafta farklı bir şehirden, Türkiye'nin farklı illerinin lezzetlerini, yaşamlarını ve insan hikayelerini, yerel yöneticilerini ve o şehre ait detayları ekranlara yansıtan “Lokman Bizim Şehirde” programı için İlçemiz başta olmak üzere, bölgemizin çeşitli noktalarında dün başlayan çekimler devam ediyor.

Program için, yörede bulunan peribacaları, kiliseler, tarihi konaklar, medreselerde çekimler yapıldı. Sıcak hava balonu, halk oyunları gibi etkinlikler görüntülendi. Ürgüp'ün halı dokumacılığı el sanatları ve ustaları ekranlara yansıtıldı.  Yöresel yemekler, temenni tepesi, Şen olasın Ürgüp türküsü ve hikayesi gibi konularda çekimler gerçekleştirildi.
Şehrin yerel yöneticileri ile söyleşinin de yer alacağı programa Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'da konuk olacak. 
4 kişiden oluşan çekim ekibinin 3 gün boyunca Ürgüp ve Kapadokya'nın değişik bölgelerinde gerçekleştireceği çekimler,  28 Mart 2016 tarihinden itibaren Skytürk 360 TV’de, hafta içi 11.00-11.45 saatleri arasında 4 gün boyunca 4 bölüm olarak ekranlarda olacak.