7 Ağustos Pazar günü Tüm Türkiye ile birlikte eş zamanlı olarak ilimiz Nevşehir Diriliş Meydanı’nda da ‘Demokrasi ve Şehitler’ mitingi düzenlenecek.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Pazar günkü etkinliklere tüm Nevşehirlileri davet etti.


Tüm halkımızın katılımının beklendiği ‘Demokrasi ve Şehitler’ mitingi için şehir merkezinin yanı sıra bağlı köy ve beldelerle Nevşehir’in 7 ilçesi,bağlı belde ve köylerinden binlerce vatandaşın katılımı bekleniyor. 
Cumhurbaşkanı ve Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde İstanbul Yenikapı’da düzenlenecek miting ile aynı anda başlaması planlanan Demokrasi ve Şehitler  mitingi , 7 Ağustos 2016 Pazar   günü  saat 17.00’ de Diriliş Meydanı’nda gerçekleştirilecek. 

Nevşehir’de Pazar günü yapılacak “Demokrasi ve Şehitler Mitingi”yle ilgili gazetemiz “FİB Haber”e bir açıklama yapan Belediye Başkanı Hasan Ünver, miting için 7 Ağustos 2016 Pazar günü saat 17.00’da Diriliş Meydanında Olacaklarını açıkladı.

Burada Vali İlhami Aktaş, Milletvekilleri ile tüm siyasi parti temsilcileri ve halkın katılımı ile yapılacak “Demokrasi ve Şehitler Mitingi”nde konuşmalar yapılacak ve İstanbul Yenikapı’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Başkanı Binali Yıldırım, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu nun yapacağı konuşmalar meydanda izlenecek.