NEVŞEHİR(MHA) Anadolu Gençlik Derneği Genel merkez mali işler komisyonunda görev yaparken Bolu’da geçirdiği trafik kazası sonucu şehit olan Abdullah Şahin için Nevşehir kurşunlu Caminde yatsı namazından sonra AGD Genel Başkanı Salih Turhan ve Cansuyu Genel başkanı Mustafa Köylü, Genel başkan yardımcıları ve şube başkanları başta olmak üzere birçok misafir katıldı.

Program Abdullah Şahin’in kabrini ziyaret ile başlayan programın akabinde Şahin’in Ailesine ziyaret gerçekleştirildi ve ardından Kurşunlu camisine geçilerek yatsı namazı kılındıktan sonra Ankara Vaizi Faruk Turhan’ın günün anlamını belirten konuşması ile program devam etti.

Şehitlik ve cihat konularının ele alındığı konuşmadan sonra Mısırlı ve Suriyeli hafızların Kur’an tilaveti ile devam etti.

Daha Sonra AGD Genel başkanı Salih Turhan ve Cansyu Genel başkanı Mustafa Köylü de birer selamlama konuşması yaptı. Toplu dualar yapıldıktan sonra Cansuyu tarafından Abdullah Şahin adına yaptırılan Su kuyusu görüntülerini içeren resimli tablo Babası Muazzem Şahin’e Takdim edildi ardından AGD Genel başkanı Salih Turhan Arapça yazılı bir tablo hediye etikten sonra program sona erdi.