ÇEVRE YOLU ÇALIŞMALARI :
Belediyemizin TCK Genel Müdürlüğüne yapmış olduğu girişimler ve çalışmalar sonucunda İlçemiz Nevşehir-Aksaray çevre yolunda yol yapım çalışmaları başladı. Çevre yolunda meydana gelen kazaların önlenmesi, insanlarımızın can ve mal kaybına uğramaması için mevcut çevre yolunda trafik kurallarına uygun hale getirilecektir.
 
HİBE ZABITA ARACI:
Nevşehirli hayırsever iş adamlarımızdan ULUER İletişim İnşaat Ltd. Şti.'nin Sahibi Halis ULUER tarafından Belediyemiz zabıta hizmetlerinde kullanılmak üzere bir adet Citroen Nemo Marka 2015 model araç hibe edildi. Yapmış olduğu araç yardımından dolayı hayırsever iş adamı Halis ULUER'e teşekkür ediyoruz.
 
GENÇLİK MERKEZİ BİNASI:
İlçemiz Cumhuriyet mahallesi, M.Zeki Hanoğlu Okulunun yanındaki Belediyemize ait arsa gençlik merkezi yapılmak üzere Gençlik ve Spor Bakanlığına tahsis edilmiştir.  Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 19.04.2016 tarihinde Gençlik Merkezi ihalesi yapılmış 1.300.000 TL bedelle ihale gerçekleştirilmiştir.  Gençlik merkezi yapımı 2016 yılı içerisinde bitirilerek hizmete açılacaktır. Halkımıza hayırlı olsun.
 
İNALLI KÖYÜ ÇEVRE ÇALIŞMALARI:
Belediyemiz tarafından ilçemize bağlı İnallı Köyünde cadde ve sokaklar ile köy meydanında çevre temizliği yapıldı. 2014 Mahalli İdareler seçimlerinden önce Kasaba (Belediye) olan ve seçim sonrası belediyenin kapatılarak köy statüsüne dönüştürülen İnallı Köyünde Belediyenin kapatılmasından şimdiye kadar çevre temizliği yapılmadığından, Acıgöl Belediyesi tarafından geniş kapsamlı cadde, sokak ve köy meydanında çevre temizliği yapıldı. Temizlik İmandandır inancıyla yapılan bu çalışmalarımız vatandaşlar tarafından büyük ilgi görmektedir. Çevre temizlik çalışmalarımız periyodik olarak devam edecektir.
 


Kaynak: Acıgöl Belediyesi