7 Haziran seçimlerinde Nevşehir’den 1.sıradan milletvekili adayı olan Eczacı Mustafa Açıkgöz, seçim çalışmalarına başladı. Seçim çalışmalarına Hacıbektaş ilçesiyle start veren Açıkgöz bugünde Baba ocağı Çardak köyünde devam etti.

Vatandaşların büyük ilgisiyle karşılanan AK Parti Nevşehir adayı Mustafa Açıkgöz, www.fibhaber.com a yaptığı özel açıklamasında 7 Haziran seçimlerinin Türkiye’nin önündeki en önemli 3. viraj olduğunu söyledi.

“7 HAZİRAN YENİ TÜRKİYE’NİN ÖNÜNDEKİ EN ÖNEMLİ VİRAJDIR”
30 Mart seçimlerinin 1'inci, 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 2'inci viraj olduğunu belirten Açıkgöz, 7 Haziran seçimlerinin 3. viraj olduğunu belirterek şöyle konuştu:
“30 Mart seçimlerini hatırlayın. Türkiye nelerle karşı karşıya kaldı. Ama milletin helal oylarıyla, millet Türkiye’nin önünü açtı. 30 Mart seçimlerinde büyük bir başarı elde ettik.

10 Ağustos seçimlerinde yeniden bir takım tezgahlar kurmaya başladılar. 10 Ağustos seçiminde Türkiye tarihinin en önemli virajlardan birisi geçildi. Orada da Nevşehir destan yazdı. Nevşehir Merkez de Yüzde 73 İl Genelinde ise Yüzde 64 oy alındı.

Şimdi sandıklar patlayacak inşallah. Şimdi 3'üncü viraja geldik. Bu virajı da aştığımız zaman, Türkiye 7 Haziran seçimlerini aştığı zaman Yeni Türkiye yolunda önümüzde hiçbir engel kalmayacak, hep beraber inançla ve imanla çalışarak Türkiye’yi 30 yıl ileriye götüreceğiz. 3. ve son viraj. Nevşehir'de 3’te 3 yapacağız, bu hesapla yola çıkıyoruz.”

“NEVŞEHİR'DE 3’TE 3 İSTİYORUZ”

Açıkgöz, Parmağıyla ‘Üç’ işareti yaparak, şöyle devam etti: “Bizim hedefimiz, bizim zihnimiz ta Mynanmar’dan Afrika’nın ortalarına kadar, Balkanların Kafkasyalara kadar, Yemen’den dünyanın bütün mazlum insanlarına kadardır. 7 Haziran’da alınacak seçim zaferi Filistin davasının daha ileri gitmesine vesile olacaktır. Siz 7 Haziran seçimlerinde 3 milletvekili oy vermiyorsunuz, kendinize milletimize, dünyanın bütün mazlumlarına oy veriyorsunuz. Biz daha önce 4 işareti ile dünya mazlumlarının yanındaydık. Ne kadar mazlum insan varsa onların yanındayız. Bu 4 işareti ile zalimlerin karşısında eğilmeyeceğiz demektir. Aynı zamanda bu 4 İşareti Genel Başkanımız ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nunda söylemlerinde olduğu gibi Nevşehir'imizin 4'üncü Milletvekili de Başbakanımızdır dedi.
Açıkgöz 7 Haziran Genel seçimlerine yaklaşık 50 gün kala ziyaretlerimizde halkımıza Neden AK Parti ve neden 7 Haziran Önemli bunları anlatıyoruz.Nevşehir'de 3’te 3 istiyoruz Çünkü, Yeni Anayasa,Başkanlık Sistemi ,Yeni Türkiye’nin inşası için İstikrar sürsün istiyoruz.” dedi.


FİBHABER.COM Nevşehir'in ilk ve en çok izlenen haber sitesi...

Nevşehir'in Bağımsız Güncel Haber