Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün açılışı için İstanbul da bulunan TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ilk olarak İstanbul Valisi Vasip Şahin'i makamında nezaket ziyaretinde bulunarak kendisi ile bir süre görüştü. Milletvekili Açıkgöz, İstanbul Valisi Şahin'e, gayretli çalışmaları nedeniyle başarılar diledi...

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İstanbul Valisi Vasip Şahin'de Milletvekili Açıkgöz'e teşekkür etti.


Nevşehir Milletvekli Mustafa Açıkgöz'ün ikinci durağı İstanbul İl Emniyet Müdürü aynı zamanda Nevşehirli değerli hemşehrimiz Mustafa Çalışkan'a oldu.

Milletvekili Mustafa Açıkgöz, 15 Temmuz akşamı ülkemizin birliği ve bütünlüğümüze devletimize ve bayrağımıza karşı girişilen haince saldırıya karşı başarı ile mücadele eden ve tarihe geçecek nitelikte bir tutum ve davranış sergileyen İstanbul İl Emniyet Müdürü Nevşehirli hemşehrimiz Mustafa ÇALIŞKAN'ı ziyaret etti.

Nevşehirli gururumuz ve İstanbul İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan'ı makamında ziyaret eden Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ziyarete ilşkin yaptığı açıklamasında;" Kıymetli hemşerimiz İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan'ı ziyaret edip, 15 Temmuz'daki kararlı ve vakur duruşları için kendisine ve tüm emniyet teşkilatımıza, şahsım ve milletimiz adına şükranlarımızı ilettik" dedi.

Bu ziyaret bütün Nevşehir hemşehrilerimiz adına gerçekleştirildi diyen Açıkgöz, ziyarette Emniyet Müdürü Çalışkan'a bütün hemşehrimizin selamlarını saygılarını dualarını ve başarı dileklerini iletti.

TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ziyaret sonrası Nevşehirli değerli hemşehrimiz İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan'a Nevşehir Avanos hatırası çini tabak hediye etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan'da Milletvekili Açıkgöz'e teşekkür ederek, tüm Nevşehirli hemşehrilerime selam ve sevgilerimi iletiyorum dedi.


Çalışmaları kahramanlıkları ve fedakarlıkları ile gurur duyduğumuz Nevşehirli hemşehrilerimize başarılar diliyoruz.