27. Dönem AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz, "24 Haziran'da güçlü bir meclis ve güçlü bir hükümet ile Türkiye kazanacak" diye konuştu. Milletvekili adayı Açıkgöz, Lale Sanayiinde esnaf ve vatandaşa 24 Haziran seçimlerinin önemini anlattı. 

Seçimlere 14 gün kala 24 Haziran’ın tarihi bir seçim olacağını söyleyen Açıkgöz, “AK Parti’nin 16 yıldır ülkemize yaptığı, Nevşehir'imize kazandırdığı hizmetleri herkes biliyor. Yollar, köprüler, hastaneler, okullar, fabrikalar gibi daha bir çok hizmetleriyle Dünden bugüne tüm yurt sathında yaşanan değişim ve gelişimin en yakın şahitlerisiniz. Bugün gelinen noktada biz AK Parti olarak hizmetlerimize devam edeceğimizi, yatırım ve projelerin süreceğini vaad ediyoruz. Muhalefet ise bir şey yapmayacağı gibi yapılanları da yıkmayı vaad ediyor. Tüm bu gerçekleri gören Milletimizin 24 Haziran’da en doğru kararı vereceğine ve 16 yıldır olduğu gibi yine istikrardan yana oy kullanacağına inanıyoruz” dedi.

Açıkgöz; “Üreten, gelişen, büyüyen Nevşehir; güçlü Türkiye için 24 Haziran’da milletimizin adayı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK PARTİ’mize sizlerin oylarıyla milletimiz kazanacak. Ekonomimizde de vites yükselteceğiz. Büyüyen Nevşehir için Vakit Türkiye Vakti “dedi.

Lale Sanayi esnafları ziyaretlerini sürdüren Açıkgöz; “Aziz milletimizin desteği ile 24 Haziran’da Türkiye; irade, erdem ve cesaretle şahlanacak. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, AK PARTİ olarak vatandaşlarımıza yapabileceklerimizi anlatıyoruz. 2023, 2053, 2071 vizyonlarımızdan bahsediyoruz.” dedi.