AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, referandum çalışmalarını sürdürüyor. 16 Nisan’da yapılacak olan referandum çalışmalarını sürdüren AK Parti Nevşehir Milletvekili Açıkgöz, vatandaşların taleplerini dinliyor. Açıkgöz, yeni anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Sistemi hakkında vatandaşları bilgilendiriyor. Bu kapsamda Nevşehir İl Özel İdaresi’nde vatandaşlarla buluşan Açıkgöz, 16 Nisan’da neden ’evet’ denilmesi gerektiğini anlattı. Açıkgöz, Cumhurbaşkanlığı Sistemi ve referandum kapsamında vatandaşlardan evet oyu kullanmalarını istedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, İl Özel İdaresinde çalışan işçilere Cumhurbaşkanlığı sistemini anlattı.

TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, referandum çalışmaları kapsamında Nevşehir İl Özel İdaresi çalışanlarını ziyaret ederek 16 Nisan için EVET sözü aldı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz,"Nevşehir İl özel idare'de emek veren kardeşlerimizle, hemşerilerimizle bir aradayız. Hiçbir vakit emeklerinizi esirgemediniz, teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik olduğunda başarı gelir. Nevşehir'imize, hemşerilerimize en iyi hizmeti vermek için canla başla çalışıyorsunuz. 15 yıldır milletimizin emanetini onurla taşıyoruz. 780 bin km kare vatan toprağının her köşesine birlikte hizmet götürüyoruz" dedi.

16 Nisan'da EVET oylarımızla Büyüyen Nevşehir

Açıkgöz, Güçlü Türkiye yolunda engelleri tarihe gömeceksiniz. Yatırımlarımız sürekli devam edecek.16 Nisan'da milletimizin egemenliği doğrudan yönetime yansıyacak. Büyüyen ve gelişen Türkiye ile istihdam artacak, ekonomimiz güçlenecek.Bizim amacımız; demokrasisi ve ekonomisi büyümüş, iç sorunlarından kurtulmuş ve terörle enerjisini tüketmeyen bir Türkiye oluşturmak.Cumhurbaşkanlığı Sistemi nde devletle millet arasına hiç kimse giremeyecek. Vesayetçilere ve darbecilere artık Türkiye'de yer yok. EVET. Türkiye güçlü iktidarlarla kazanıyor, sonraki dönem koalisyon veya darbelerle kazandığını kaybediyor. Güçlü Türkiye İçin Evet. Cumhurbaşkanlığı Sistemi nde millete söyleyecek sözü, anlatacak projesi olmayanların siyasette kalma şansı olmayacaktır. Çalışan kazanır. Gece gündüz demeden AK kadrolarımızla, sizin gibi vatansever milletimizle daha mutlu, daha güçlü bir gelecek için Güçlü Türkiye İçin Evet. Tek bayrak için, tek vatan için, tek millet için, tek devlet için 16 Nisan'da Nevşehir il özel idare 'Evet' diyor. " dedi.
Tüm Kalbimizle Evet...

 AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, referandum çalışmaları kapsamında Nevşehir İl Özel İdaresi çalışanları ziyaretlerine, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün ve  İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Savaş Benli ile kurum müdürleri ve çalışanları eşlik etti.