AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 27. Dönem Adayı Mustafa Açıkgöz, Ramazan ayının son teravih namazını Nevşehir İl Jandarma Alay Komutanlığı bünyesinde hayırsever hemşerilerimizin destekleriyle içerisi düzenlenen mescid içerisinde Mehmetçik ile birlikte kılıp şehitler için dua etti.

Teravih namazına AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 27. Dönem Adayı Mustafa Açıkgöz, Nevşehir İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Kıdemli Albay Yüksel Yiğit, İl Müftüsü Yakup Öztürk, vatandaşlarımız ve Mehmetçiklerimiz katıldı. Kılınan teravih namazı sonunda vatan uğruna Canlarını feda eden şehitlerimiz için dua edildi.

Cami çıkışında askerlerimiz lokum ve gül suyu ikram ettiler.

Açıkgöz: "Nevşehir İl Jandarma Alay Komutanlığımız bünyesinde vatanî görevlerini yerine getiren yiğitlerimizle birlikte Ramazan ayının son teravih namazını eda ettik..."

AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 27. Dönem Adayı Mustafa Açıkgöz, "Nevşehir İl Jandarma Alay Komutanlığımız bünyesinde vatani görevlerini yapan yiğitlerimizle birlikte Ramazan ayının son teravih namazını eda ettik. Rabbim, milletimizi her daim muzaffer eylesin. Güvenlik güçlerimizi her türlü kazadan, beladan, şerden muhafaza eylesin." dedi. 

Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bölgesinde ve dünyada mazlumların umudu kahraman Mehmetçik’imiz dosta güven; düşmana korku vermeye devam edecektir.

Bu vesile ile Kahraman milletimiz, ay yıldızlı bayrağımız, kutsal vatanımız, şanlı devletimiz ve kutsiyetimiz uğrunda canlarını feda eden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz; fedakar gazilerimize ve ailelerine de şükranlarımızı sunuyoruz.”

Rabbim, Kahraman Mehmetçiğimizi her daim muzaffer kılsın. Güvenlik güçlerimizi; her türlü kazadan, beladan, şerden muhafaza eylesin. Milletimizle birlikte; birlik, beraberlik, kardeşlik içerisinde nice Ramazanlara ve bayramlara Rabb’imiz ulaştırsın İnşaAllah. Ramazan Bayramı’mız mübarek olsun....