NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de geçtiğimiz hafta içerisinde kutlanan Ahilik Haftasının ince ayrıntılarından biri Ticaret ve Sanayi odası Meclis başkanı Seyit İnce ve başkan vekillerinin etkinliklere bizzat katılarak programa destek olmalarıydı.

Ticaret ve Sanayi odasında gerçekleştirilen seçimlerin ardından oda meclis başkanlığına seçilen ve göreve geldiği ilk günlerden itibaren Oda Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’ın temsili konusunda bundan sonraki süreçte herhangi bir sıkıntı yaşanmayacağını dile getiren NTSO Meclis Başkanı Seyit İnce bu sözünün arkasında durmayı sürdürdü.

İlimizde yapılan hemen hemen bütün programlara katılarak Nevşehir Ticaret ve Sanayi odasını temsil etme aşamasında üzerine düşeni yerine getirme çabası içerisinde bulunan Nevşehir Ticaret ve Sanayi odası Meclis Başkanı Seyit İnce Ahilik Haftası etkinliklerinde bizzat yer aldı.

Meclis başkan Vekilleri Zafer İnanır ve Mehmet Varol’u da kutlama programlarında zaman zaman yanında bulunduran Nevşehir Ticaret ve Sanayi odası Meclis Başkanı Seyit İnce, sadece programlara bizzat katılımla yetinmeyerek ahilik pilavı dağıtımında da rol aldı.