AJANS PRESS 2014’E HIZLI GİRDİ.

2013’te medya takibinde Algo-Track isimli robot uygulamaya geçen Ajans Press, 2014 itibarı ile yeni web ara yüzünü devreye aldı.

Abonelerin şifreli alana giriş yaptıktan sonra kullandığı Newslighter programı, Newslighter GOLD versiyonuna yükseltildi. Yeni nesil Internet teknolojilerinin gücüyle daha hızlı ve kullanıcı dostu bir ara yüz ve birçok yeni rapor seçeneği Ajans Press müşterilerinin kullanımına sunuldu.

Newslighter GOLD, daha fazla grafik ve şema ile görsel olarak çok daha zengin olmasının yanında, içerik olarak müşteriye daha fazla “medya analizi” yapabilme imkanı sağlıyor.

Markalarınızın Durumuna Hızlı Bakış

GOLD sayesinde giriş ekranında bulunan ve o günün kısa bir analizini gösteren ekran üzerinden en çok haberi çıkan konu ve markalara ulaşılıp, günün medya dağılım grafiklerine veya geçen ayla bugünü karşılaştıran grafiklere hızlıca erişilebiliyor.

Hangi Şehirde Kaç Haberiniz Çıktı?

Yeni ara yüzün bir diğer özelliği ise harita üzerinde hangi ilde kaç haberinizin çıktığına hızlıca göz atabilmeniz. Bu dağılım, Basın, TV, internet, Radyo olarak ayrıştırılabiliyor. Haber sayılarına göre Türkiye haritası renklendiriliyor.

Çok Daha Fazla Rapor Seçeneği

Yeniliklerden bir diğeri de kullanıcıya daha fazla rapor alternatifi sunulması. PDF, Word, Excel, Html olarak raporlar alabilme, anında mail atabilme, küpürleri veya internet sitelerinin görüntülerini toplu olarak zip formatında bilgisayara indirebilme gibi fonksiyonlar ile Newslighter Gold’un dikkat çeken özelliklerinden bazıları.

 

 

GOLD versiyonu kullanıcısına siteyi dilediği gibi şekillendirebilme imkânı vermesi sebebiyle, istenilen bilgiye erişimi hızlandırıyor, rapor alırken zamandan kazandırıyor,  kullanıcıya özgürce hareket olanağı sağlıyor.

Medya takibi ve raporlamalarında her zaman ilklere imza atmayı ilke edinen Ajans Press, aynı zamanda, dünya devi medya takip şirketlerinin her yıl bir araya geldiği uluslararası platform olan FİBEP zirvelerinde, benzer yenilikçi projeleri sunarak beğeni toplamaya ve Türkiye’yi başarıyla temsil etmeye devam ediyor.

 

 

 

Daha Fazla bilgi için; 

AJANS PRESS / Yelda Demirkaya (212) 370 1123 / [email protected]