AK Parti Nevşehir Kadın Kolları Başkanlığı 7 Haziran tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekili genel seçimleri öncesinde gece gündüz çalışıyor.

AK Parti Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar ve yönetimi 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekili Genel seçimleri öncesinde çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Nevşehir’de mahalle mahalle, sokak sokak gezerek seçim çalışmalarında bulunan AK Kadınlar ev ziyaretlerinde de bulunarak partileri için destek istiyorlar.
AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar yapmış olduğu ziyaretlerde AK Parti tarafından ülkemize ve ilimize bugüne kadar yapılan hizmetler tek tek anlatılırken bundan sonra yapılması planlanan çalışmalar hakkında da bilgiler veriyor. AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar yaptığı açıklamada 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesinde çalışmalarımıza aralıksız olarak devam ediyoruz. Ziyarette yapmış olduğumuz çalışmalar sonrasında ise halkımızın büyük bir teveccühü ile karşılaşıyoruz. 7 Haziran tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekilliği genel seçimlerinde yine AK Parti olarak Nevşehir’de 3-0 yapacağız dedi.