Ak Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı İrfan Barut İldeki Sivil Toplum Kuruluşları ziyaretlerine devam ediyor.

Aday Adayı İrfan Barut İlim Yayma Cemiyeti Nevşehir Şube Başkanı Ahmet Avlanmaz, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Seyit İnce, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı İbrahim Salaş ve Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma’yı makamlarında ziyaret ederek 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan Milletvekilli seçimleri, Türkiye’nin konjüktürel konumu ve seçim sonrası muhtemel gelişmeler üzerine görüşlerini aktardı.

Barut yaptığı konuşmalarda; Derinkuyu İlçesinde bugüne kadar hiç milletvekili çıkarmadığını, ilin de tek milletvekilsiz bir ilçesi olması sebebiyle kendisinin Milletvekili aday adayı olması dolayısıyla diğer partilerden destek görmekte olduğunu milletvekili adayı olduğu takdirde 7 Haziran akşamında Ak Parti’nin Derinkuyu İlçesinde çok oy alacağını kaydetti.

Barut; “7 Haziran seçimleri Türkiye için çok önemlidir. Bu anlamda AK Parti bu seçimlerde yeniden iktidar olması gerekir. Türkiye’nin bağımsız olmasını istemeyenlerin oyununun bozulması gerekir.  Seçimler Türkiye açısından stratejik bir öneme sahip. Gezi olayları, 17-25 Aralık olayları ABD’nin oyunu. Çin ile yapılan füze anlaşmasından rahatsız oldular ve Gezi olaylarını, 17-25 Aralık olaylarını organize ettiler.

AK Parti ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı siyasetin dışına itmek istiyorlar. AK Parti 7 Haziran’da yeniden iktidar olursa ABD stratejisini değiştirmek zorunda kalacak ve Türkiye’yi benimseyecek. Büyük resmi görmeliyiz. Küçük olaylara takılıp kalmamalıyız. Türkiye’nin bağımsızlığını istiyoruz diyenlerin AK Parti’yi desteklemesi gerekiyor. CHP’linin de MHP’linin de Saadetlinin de AK Parti’ye oy vermesi gerekiyor.”