AK Parti 27. Dönem Milletvekili Adayı Yücel Menekşe, seçim çalışmaları kapsamında Nevşehir merkez ilçeye bağlı Uçhisar beldesine giderek esnaf ve vatandaşları ziyaretinde bulundu.

AK Parti 27. Dönem Milletvekili Adayı Yücel Menekşe, Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar ve beraberindeki heyeti Uçhisar ziyaretinde AK Parti Uçhisar Belde Başkanı Yüksel Gökkan ve yönetim kurulu üyeleri ve partililer karşıladılar.

Uçhisar kasabasında Milletvekili gibi karşılanan AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Yücel Menekşe teşkilat ziyaretinde yaptığı açıklamasında;" Uçhisar beldemizde önce partililerimiz ile bir araya geldik. Ardından Uçhisar'daki vatandaşlarımız ile kucaklaştık. Vakit Türkiye vakti İlk günkü aşkla yolumuza devam ediyoruz." dedi.

Menekşe; "24 Haziran hedefimiz bellidir, hedefe yürürken Nevşehir birdir ve beraberdir. 24 Haziran’da TBMM çoğunluğa sahip bir AK Parti ve yolunda yürümekten onur duyduğumuz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı ile süreci taçlandıracağız. Hedefimiz için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi..