Tüm dost, akraba ve yakınları düğün merasiminde hazır bulundular.Düğün törenine AK Parti İl Başkanı M.Ali Tanrıver,AK Parti Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver,İl ve ilçe Yöneticileri, Belediye Başkanları, İlçe Başkanları, Belediye meclis üyeleri,Gençlik Kolları ve Kadım Kolları ve çok sayıda vatandaşlar katılım gösterdi. 

Oğlunu evlendiren Ak Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz'ün konuklarla tek tek ilgilendiği düğünde genç çiftin arkadaşları gelin ve damadın ayakkabılarını alarak çiftlerin mutluluğuna ortak oldu.

Tören sonrası FİB Haber Merkezimize konuşma yapan Düğün sahibi Ak Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Bu güzel günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak davetimize icabet eden tüm akraba, arkadaş, dost ve yakınlarımıza ayrıca tüm Partili dav arkadaşlarıma teşekkür ederim.” dedi.

Bizde www.fibhaber.com olarak Genç Çiftlerimize bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Nevşehir'de Düğün,sünnet Açılış ve Konser tüm organizasyonlarında Nevşehir ve Kapadokya'daki Tek Adresi FİB ajans & Organizasyo size bir telefon kadar yakın:

0 384 212 9 444

0532 627 28 74

www.nevsehirorganizasyon.com

www.fibajans.com