Bugün Ürgüp ilçesine gerçekleştirilen ziyaretin ardından AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Murat Göktürk'ün,ilçe ziyaretlerindeki ikinci durağı Avanos ilçesi oldu.

Burada AK Parti Avanos ilçe Başkanı Serkan Feralan  ve partililer tarafından karşılanan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve Murat Göktürk, 
Avanos ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

 Milletvekili AÇIKGÖZ ve GÖKTÜRK’ ten Avanos Kaymakamı ELDİVAN’ a ziyaret.

Nevşehir Milletvekilleri Mustafa AÇIKGÖZ ve Murat GÖKTÜRK, beraberindeki parti yöneticileri ile birlikte Kaymakam ELDİVAN’ı makamında ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, ilçemizin durumu hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. 

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Kaymakam ELDİVAN teşekkürlerini sundu.

Avanos'ta Esnaf Ziyaretleri

 Ziyaretlere AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Avanos AK Parti İlçe Başkanı Serkan Feralan , Nevşehir İl Genel Meclisi Başkanı Süleyman Özgün eşlik etti.

AK Partili Milletvekilleri Avanos çarşı esnaflarını ve iş yerlerinde ziyaret ederek, esnafla bir süre sohbet ederek istek ve önerilerini dinlediler.

Konu hakkında www.fibhaber.com'a açıklamada bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Eczacı Mustafa Açıkgöz, Davamız inanacımız ve sorumluluğumuz gereği Milletin Efendisi değil hizmetkarı mantığıyla Ziyaretlere çok önem verdiklerini, fırsat buldukça ilçe belde ve köyleri ziyaret ettiklerini söyledi. Bu kapsamda bugün Ürgüp ve Avanos ilçelerimize ziyaretlerde bulunduk dedi.

Nevşehir Milletvekili Açıkgöz, Bu ziyaretlerde vatandaşlarla birlikte olma imkanı bulduklarını belirterek, "Nevşehir sadece şehir merkezlerinden ibaret değil. İlçelerimiz,Beldelerimiz ve Köylerimizin ihtiyaçlarını da çok önemsiyor, eksiklerin giderilmesi için çalışıyoruz. Siyaset milletle yapılır. Biz seçimden seçime vatandaşı hatırlayan olmadık, olmayacağız. Bu topraklar, tüm halkımız her bir köylümüz bizim varlığımızı hissedecek inşallah" diye konuştu.