Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver,  AK Parti  Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz ve AK Partili Belediye Başkanları Acıgöl Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen sahur programında bir araya geldi. 

Acıgöl Belediyesinde Sahurda bir araya gelen Belediye Başkanları, gündeme dair değerlendirmelerde bulunup istişare yaptı.

Ramazan ayında böylesine anlamlı bir etkinlikte bulunmaktan son derece mutluluk duyduğunu belirten Belediye Başkanları, "Bu gece çok güzel bir  ilçemizde, çok kıymetli arkadaşımız Ercan Ertaş Bey'in ev sahipliğinde sahur programında bir araya geldik. Bu güzel buluşmayı düzenleyerek ev sahipliği yaptığı için Kendilerine teşekkür ediyoruz "dediler.

Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş ise "Sizleri burada ağırlıyor olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Katılım gösteren Başta İl ve ilçe başkanlarıma, Belediye Başkanı arkadaşlarımıza, Ayrıca yine bizleri yalnız bırakmayarak onurlandıran Milletvekilimiz Ebubekir Gizligider'e burada teşekkür ediyorum. Bir kez daha Hepinize teşekkür ediyorum, ayağınıza sağlık" şeklinde konuştu.


AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider de açıklamasında "AK Başkanlarımızla sahurda biraraya geldik, Yerele dair konular hakkında AK Belediyeciliği konuştuk...Ev sahipliği için Acıgöl Belediyesine teşekkür ediyorum" dedi.