Albaraka Katılım Bankası Nevşehir şube Açılışına; Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan,Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet Yüksel, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş ve çok sayıda davetli katıldı.

Albaraka Katılım Bankası Nevşehir şubesinin açılışına katılan Nevşehir  Valisi Mehmet Ceylan, burada yaptığı konuşmada, yeni bir banka şubesinin açılmış olmasının bir kazanç olduğunu söyledi.Vali Ceylan Şubenin kente hayırlı olması temennisinde bulundu.

Albaraka Genel Müdürü Fahrettin Yahşi'de açılışta yaptığı konuşmada, hizmet ağlarını doğal ve tarihsel zenginliğiyle büyük öneme sahip Nevşehir'e de taşıdıklarını söyledi.

Albaraka'nın Türkiye'nin her noktasına ulaşma gibi bir hedefi olduğunu belirten Yahşi, "Bu hedef doğrultusunda hizmet ağımızı 2014 yılında da genişletiyoruz. Nevşehir'in potansiyeli nedeniyle bölgede finans kurumlarına oldukça ihtiyaç var. Albaraka olarak bu ihtiyacı gidereceğimizi düşünüyorum. Nevşehirli müşterilerimize de Albaraka hassasiyetiyle hizmet vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Bölge insanına ve ekonomisine hizmet etmek için burada olmaktan dolayı mutluluk duyduklarını ifade eden Yahşi, şunları kaydetti:

"Katılım bankacılığı çalışma modelimizin bir gereği olarak reel sektöre sağladığımız doğrudan finansman imkanlarıyla iki tarafında kazandığı bir ortaklık ilişkisi içerisindeyiz.Kurulduğumuz ilk günden bu yana yaptığımız gibi onları desteklemeye ilerleyen dönemlerde de devam edeceğiz. "dedi.

Daha sonra açılış duasını Nevşehir İl müftüsü Yakup Öztürk ün yapmasının ardından, şubenin açılış kurdelası Vali Ceylan, Belediye Başkanı Ünver,Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet Fidan,Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk,Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş ve Albaraka Genel Müdürü Yahşi tarafından kesildi.