ALİ ACARER GELENEĞİ BOZMADI

Nevşehir Öğrenci ve Gençlik Derneği (NÖGED) Başkanı Yrd. Doç. Dr. Özden Taşğın yapmış olduğu açıklamada, derneğin kurulduğu günden bugüne desteğini esirgemeyen bütün hayırseverlere teşekkür ederken, toplum tarafından anlaşılabilmenin mutluluğunu boyunlarını bükmeden bu Anadolu topraklarında da bizlere sahip çıkılıyor diyen bütün mazlum ve mahzun öğrencilerimiz adına yaşıyoruz. 

Nevşehirli hayırseverleri harekete geçirerek daha önce bireysel yapılan yardımları dernek kanalıyla daha organize hale getirdiklerini ifade eden Taşğın, üniversitemizde okuyan, maddi durumu iyi olmayan yetim, öksüz, şehit ve gazi çocuklarından başarılı olan öğrencilerin 1 yıllık yemek ihtiyacını karşılayarak toplumsal duyarlılığın artmasına katkıda bulunduklarını ifade etti.

Bir öğrencinin aylık yemek masrafının 40 lira olduğunu ve yapılacak ufak yardımlarla büyük işlerin yapılabileceğine inandıkları için bu yola çıktıklarını dile getiren Taşğın, yapılan yardımların nasıl değerlendirildiğini bu yardımlardan kaç kişinin faydalandığını da web http://www.noged.org.tr/ adreslerinden herkesin takip edebileceğini kaydetti.

Bu vesile ile bu yılda geleneği bozmayarak 100 öğrenciye desteğini esirgemeyen çok kıymetli büyüğümüz ve saygı değer iş adamımız SayınAli Acarer abimize, teşekkür ederiz.

FİB Haber merkezi adına Sayın Acerer e sonsuz teşekkür ediyoruz.