Nevşehir Alperen Ocaklarının bir önceki Başkanı Ali Neşeli ve yönetim kurulu üyeleri FİB Haber İnternet gazetemizi ziyaret etti.

Neşeli ziyaretinde şunları söyledi; Her türlü zorluğu göz önüne alarak toplumun bilgilendirilmesi ışık tutulması, ülke yararına yönlendirilmesi ve aydınlatılması için çalışarak ulvi bir görev ifa ettiklerini düşündüğümüz basın kuruluşlarının bütün çalışanlarının Gazeteciler günlerini Nevşehir Alperen Ocakları olarak içtenlikle kutluyoruz.

Kalemini ve vicdanını belli güçlerin çıkarları doğrultusunda kiraya vermemiş meslek ahlakını her şeyin üzerinde tutan, doğru, ilkeli ve objektif habercilik anlayışından ayrılmayan gazetecilere toplumumuzun ihtiyacı her zamankinden daha fazladır.

Nevşehir de görev yapan basın kuruluşları ve onların çalışanları her dönemde Nevşehir’in gözü, kulağı, sesi olma ve kamuoyunun haber alma hakkına katkıda bulunma görevini başarıyla yerine getirmiştir ve bugüne kadar başarı ile yerine getirdikleri görevlerini bugünden sonrada yerine getireceklerine inancımız tamdır.

Nevşehir'in gözü kulağı sesi olan başta FİB Haber.Com olmak üzere İlimizde görev alan bütün Gazete, Radyo ve Ajans çalışanlarının ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü şahsım ve Nevşehir Alperen Ocakları olarak kutluyor, aile fertleriyle birlikte sağlıklı, başarılı ve mutlu bir yıl geçirmelerini temenni ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.

Neşeli ve beraberinde Nevşehirli Alperenler bizler rahmetli Liderimiz BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’ nun yolunda her daim Osmanlı torunları olmakla gurur duyan İslam bayrağını ve Türk Bayrağının karşılıksız saf katıksız ve temiz duygularla koruyan bekçileriyiz. Biz malumunuz ne iktidar partisi ne ana muhalefet partisiyiz. Biz hiç bir beklentisi olmaksızın Kuvai Milliye ruhunu Vatan Millet Bayrak ve Ezan hassasiyetlerini yüreklerinde taşıyan bu cennet vatanımızın gençleriyiz. Sizlerden ricamız bizleri Alperenler olarak aynı dava yolunda var olduğumuz çalışmalalrımızda Basın ve medya olarak destek verip çalışmalalarımıza yer vermenizdir dedi.


FİB Haber Genel Koordünatörü Fikret Çapacı da , öncelikle Merhum Muhsin Yazıcıoğlu nu bir kez daha saygı ve sevgiyle anıyoruz. 
Gerek Gazeteciler günü gerekse 
Hayırlı olsun nezaket ziyaretiyle bizleri sonsuz derecede onurlandıran Nevşehir Alperenlerine gıyabınızda ayrı ayrı teşekkürlerimizi sunuyoruz.Hepinizden Allah razı olsun.

Bizlerde Nevşehir Basını olarak kesinlikle şimdiye kadar olduğu gibi şimdiden sonrada taviz vermeksisin Memleket menfaati neyi gerektiriyorsa o taraf olarak Allahın izniyle bu yüce milletimizin sesi olmayı sürdüreceğiz. Güzele güzel çirkine çirkin doğruya doğru eğriye eğri kalemimiz yazmaya devam edecek dedi.

Konusu Türkiye  , Nevşehir ve Siyaset içerikli gerçekleştirilen koyu sohbetle Gayet samimi ve dosthane geçen ziyaretin ardından Nevşehir Alperenleri tarafından takdim edilen bir buket Çiçekte bu güzel sohbetin yine en güzel Sürprizi oldu.