Nevşehir Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Altınışık, Ankara’da meydana gelen terör saldırısını nefretle kınadıklarını söyledi.

Nevşehir Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Altınışık yaptığı açıklamada, Ankara’da yaşanan ve 28 Türk Silahlı Kuvvetleri mensubu ile vatandaşın şehit olması ve 61 kişinin de yaralanması ile sonuçlanan bombalı saldırının tamamen Türk Milletine yönelik olduğunu kaydetti.

Altınışık şöyle konuştu: “Türk Milletinin ülkesi ile bölünmez bütünlüğüne yönelik gerçekleşen bombalı saldırıda şehadet mertebesine ulaşan Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kahraman askerleri ile vatandaşlarımıza Allah’dan rahmet, geride bıraktıkları aileler ve sevenlerine baş sağlığı aynı saldırıda yaralanan kardeşlerimize de Allah’dan acil şifalar diliyorum. Kutsal vatan topraklarımızın bölünmesine dün olduğu gibi bugünde yarında aynı şekilde karşı duruşumuzu kararlılık içerisinde devam ettirilecektir.Hayatta kalmayı bu tür saldırılarla sürdürmeyi kendilerine temel bir esas olarak belirleyen teröristlere, bu aziz milletin içinden çıkan Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ve güvenlik kuvvetlerimiz her zaman için cevap verecektir.” dedi.