Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler`in oluşturduğu ˜Anadolu Odaları Platformu` 19. toplantısını Nevşehir'de yaptı.
Avanos Suhan Capadocia Otel de gerçekleştirilen Anadolu Odaları Platformu 19. toplantısına 11 ilin oda başkanları ile Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet İçyer katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Nevşehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMM0) Başkanı Oruç Irmak, Nevşehir'ki mesleki faaliyetler ve eğitim çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Platformların birçok bölgede kurulduğunu ve önemli kararların alındığını ifade eden TÜRMOB Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet İçyer ise, “Bu birliktelikler Türkiye ’nin her yerinde gerçekleştiriliyor. Meslek içi dayanışma ve çözümler konusunda 19. toplantımızda birçok karar alındı ve alınmaya devam edecek. Anadolu Odaları Platformu olarak sizlerinde gerekli tüm kararları aldığınız ve önümüzdeki günlerde çalışmaların hızla devam edeceğini biliyorum” dedi.

Platform Genel Sekreteri ve Konya SMMMO Başkanı İsmail Turan da, sağlanan birliktelikle her toplantıda bir adım daha ileriye giderek ortak çözümler üreteceklerini kaydetti.

Toplantıya Nevşehir , Aksaray , Çankırı, Karaman , Kayseri , Kırıkkale , Kırşehir, Konya , Niğde , Sivas ve Yozgat illeri temsilcileri katıldı.
Toplantının son kısmında söz alan oda başkanları bölgesel sorunlarını anlatıp, yapılması gereken eylem planları hakkında görüş birliğine vardı.