Ürgüp'ün aşçılık alanında da eğitim kalitesi tescillenmiş oldu.

Bu yıl Antalyada 8.si düzenlenen Expo 2016 Altın Kep yemek yarışmasında Ürgüp Kılıçarslan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden İsmail Öztürk Genç Aşçılar kategorisinde bireysel dalda birinci oldu.

Yine Ürgüp Kılıçarslan Mesleki Teknik Anadolu Lisesi 2015 yılı mezunlarından Hatice Aktaş bireysel dalda birinci olurken, Yine Ürgüp Özdemir Baykal Turizm Eğitim Merkezi aşçılık öğrencileri ise grup dalında birinci olarak toplamda 3 birincilik ile Ürgupe döndüler.

Ürgüp Kılıçarslan Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ve Ürgüp TUREM Yönetici, Öğretmen ve Öğrencilerini kutluyoruz, aşçılık alanında Ürgüp'un eğitim kalitesi tescillenmiş oldu. Yarışmaya hazırlık sürecinde emeği geçen öğretmen ve idarelerimize teşekkür eder, yarışmaya Nevsehirden katılan Ürgüp Kılıçarslan Mes. Tek. And. Lis., Özdemir Baykal Turizm Eğitim Merkezi, Nevşehir Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Öğrenci, Öğretmen ve idarecileri ile bireysel katılan Hatice Aktaş Ögrencimize konaklama imkanı sağlayarak her zaman olduğu gibi desteklerini esirgemeyen Trendy Hotels grubuna, Avanos Onur Gıda Ltd. Şti. Necati Sevinç, BozAk inşaat Ömer Boz, ikinci bahar restaurant Arif Özata'ya maddi destekleri için tesekkur ederiz.