En Genç Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Av. Mahmut Sami Uluer, Nevşehir'de Acıgöl, Derinkuyu, Ürgüp, Avanos ve Gülşehir ilçelerini ziyaret etti. 

Av. Mahmut Sami Uluer,   "Bilim ve teknolojiden en iyi nasibini alan ve çağın gereklerini yakalayan genç bir siyasetçi olarak bu toprağın güzel insanlarına milletvekili olarak hizmet etmek istiyorum" dedi.

Uluer, " Siyasetin insanımıza, şehrimize ve memleketimize hizmet vesilesi olduğuna inanıyorum. Bizler insanın en hayırlısı insanlara hizmet edendir diye öğrendik. Hayatımızı belirleyen bu prensip, siyasetimizi de belirlemektedir.

Bir lider çıktı siyasetin bütün ezberlerini bozdu. Siyaset nasıl yapılırmış, adamlık nasıl olurmuş tüm Türkiye'ye ve Dünya'ya gösterdi" dedi. AK Parti Türkiye'de siyasetin içeriğini değiştirdi. AK Parti'den önce gençlere siyasette yer verilmezdi. Yönetim kadrolarına gençler alınmazdı. Partimizin kurucusu Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gençlerin önünü açtı. İşte biz bu liderin gençleri olarak bugün siyasette, Usta'nın bize açtığı bu yolda yürümek istiyorum. Türkiye ve Nevşehirimize milletvekili olarak hizmet etmek istiyorum.

Nevşehir'i ; tarım, sanayi, turizm ve eğitim alanında daha ileriye taşımak, yeni açılım ve projelere öncülük yapmak istiyorum. Partimin gençlerle ilgili politikalarına bir genç olarak katkı sağlamak istiyorum. Mesleki tecrübelerimi, şehrimin ve ülkemin  politikalarına katkı amaçlı kullanmak istiyorum. Tüm çaban bir sevgi coğrafyası, kardeşlik coğrafyası olan şehrimizin güzel insanlarına ismet etmek, onların gönüllerinde bir yer edinmek."

Uluer, ayrıca bu soğuk kış gününde kendisini yalnız bırakmayan tüm dostlarına da teşekkür etti.

Kozaklı ve Hacıbektaş ilçe ziyaretlerini ise ilerleyen günlerde yapmayı planlıyor.