Engelliler Haftası ve Anneler Gününü aynı hafta içinde kutluyoruz. Hem engelli çocuklarımızı mutlu etmek, hem de onları dünya ya getiren, ciddi fedakarlık ve emek vererek onları yetiştiren ve bir ailenin bütün yükünü omuzlarında hisseden annelerimizin anneler gününü kutlamak amacıyla  “Anne Sana  Çiçek  aldım ” adlı etkinliği düzenledik. Hisar Bakım evinde düzenlediğimiz etkinlikte engelli kardeşlerimizle, yaptığımız börekleri ve  meyve suyu  içecekleri birlikte paylaştık. Daha sonra hazırlamış olduğumuz bu börekleri  ve çiçekleri annelerimize  sunduk ve anneler gününü kutladık.

 

12 Mayıs Anneler günü ile birlikte , Engelliler Haftası 10-16 Mayıs 2012 tarihlerinde kullanmakta ,

 

Avanos Kadın Girişimciler Kooperatifi çalışanlara birlikte ilerleyen günlerde de Engelli çocuklarımızla  birlikte  Avanos gezisi yapıp Kadın Girişimciler Kooperatifimizin ikram edeceği öğle yemeği ve sonrası ırmak kenarı gezisi ve dondurma ikramı yapıp engellilerimize iyi bir gün geçirtmek istiyoruz .

 

Bu vesile ile tekrar şefkatin, derin sevginin, fedakarlığın ve emeğin sembolü olan bu özel annelerimizin ve bütün annelerin gününü kutlar saygılarımızı sunarız.

 

Fatma PARMAKSIZ

Avanos AK Parti Kadın Kolları Başkanı.