Nevşehir Gündemin adresi ve Nevşehir’in en çok okunarak takip edilen medya organı FİB Haber Merkezi Genel Koordinatörleri Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal göreve yeni başlayan Avanos Kaymakamı Mustafa Eldivan’ı makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi. Kaymakam Eldivan Ziyarete gelen Gazeteci Çapacı ve Uysal’a açıklamalarda bulundu.

Eldivan, "Geçtiğimiz hafta yeni görevime başlamış bulunmaktayım. Avanos İlçemizi köylerimizi ve çevreyi en kısa sürede tanımaya çalışacağım. Aslında Avanos’a uzak bir insan değilim. Daha önce Hacıbektaş Kaymakamlığı da yapmış bulunmam dolayısıyla Kapadokya Bölgesi ile birlikte Avanos İlçemizi de bu dönemde  tanıma şansı yakalamıştım.Bu elbette benim için büyük bir şans…

 Bunun akabinde ekip ruhu anlayışı çerçevesinde toplumun tüm dinamiklerinin de  katkısı ile insanımızın eğitim, sağlık,güvenlik,turizm ve sosyal konulardaki beklentilerinin karşılanması yönünde çapa sarf edeceğimi belirtmek isterim. Kaymakamlığım süresince samimiyet, iyi niyet, adalet, tarafsızlık, sevgi ve hoşgörü içerisinde görev yapma bilinci ve gayretiyle Avanoslulara hizmet etmenin yanı sıra, kamu hizmetlerinin etkin ve verimli bir şekilde, hukukun üstünlüğü ilkesine bağlı kalınarak yürütülmesine çalışıp, tüm kamu kurum ve kuruluşlarının karşılıklı iş birliği ve uyum içinde hizmetlerinin halkımıza en iyi şekilde ulaştırılmasını koordine edeceğim.

Bunun yanında özellikle ,tüm şehit ailelerimizin ve gazilerimizin başımız tacı olduğunu da hatırlatarak Avanos halkına gönül dolusu sevgi sunuyorum. Avanos’a hizmet onurunu taşımanın ve sorumluluğunu üstlenmenin mutluluğunu yaşadığımı ifade etmek istiyorum dedi.