Ulaştırma Bakanımız Lütfi ELVAN Avanos’un Yeni Mimari Köprü Projesi Bize Emanet
Bir dizi açılış ve incelemelerde bulunmak üzere önce Nevşehir’e ardından da Avanos’a gelen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Lütfi ELVAN’ı, Avanos Kaymakamımız Mustafa ELDİVAN, Belediye Başkanımız Dr. Mustafa KÖRÜKCÜ ve AK Parti İlçe Başkanı Serkan FERALAN ilçemizde karşıladı. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Lütfi ELVAN’a Avanos ziyaretlerinde Nevşehir Milletvekillerimiz A. Erdal FERALAN, Av. Murat GÖKTÜRK ve Av. Ebubekir GİZLİGİDER de eşlik etti.

Avanos’a yapılması planlanan yeni mimari köprü projesi hakkında Belediye Başkanımız Dr. Mustafa KÖRÜKCÜ’den brifing alan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Lütfi ELVAN, “Avanos Belediye Başkanımız Dr. Mustafa KÖRÜKCÜ’nün yeni mimari Avanos  köprü projesi bize emanettir” diyerek köprüye destek verecekleri müjdesini basın mensupları ve kamuoyuyla paylaştı. Ayrıca dün Sivas'ta Başbakanımız Recep Tayyip ERDOĞAN ile birlikte olduklarını ve Avanos'a selam ilettiğini ifade eden Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Lütfi ELVAN sözlerini, "Kör de bilir Avanos'un yolunu, testi bardak kırığından bellidir" dizesiyle sonlandırdı.

Daha sonra Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Lütfi ELVAN, Avanos Altın Ocak Restaurantta Nevşehir Milli İradeye Saygı Platformu temsilcileri ile yemekli toplantıda bir araya geldi. Toplantıda Nevşehir Milletvekillerimiz, Nevşehir Valimiz, Avanos Kaymakamımız, Belediye Başkanımız, İl ve İlçe Emniyet Müdürlerimiz, Nevşehir ve Avanos protokolü ve elliye yakın sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Yemekli toplantının ardından, Nevşehir Milli İradeye Saygı Platformu temsilcileri Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Lütfi ELVAN’a günün anısına Avanos tabağı hediye etti.

Fotoğraflar