Belediye Toplantı Salonunda düzenlenen konsere, Avanos Kaymakamı Murat Çağrı Erdinç, Avanos Belediye Başkanı İsmet İnce, Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.

Koro tarafından seslendirilen parçalar izleyiciler tarafından büyük beğeni gördü. İki saat süren konserde koro üyeleri ve solistlerin seslendirdiği eserler ile vatandaşlar unutulmaz bir akşam yaşadı.

Konser sonunda Avanos Kaymakamımız Murat Çağrı Erdinç ve Belediye Başkanımız İsmet İnce koro şefi başta olmak üzere, orkestra ekibine ve koro üyelerine vermiş oldukları güzel konser için teşekkür etti.

Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan’da konser sonunda bir konuşma yaptı. Bugüne kadar dinlediği en güzel koro konseri olduğunu ifade eden Karaaslan bu Avanos adına Cumhuriyetin bir kazanımıdır. Hani görüş ve düşünceden olursak olalım bu ülke hepimizin ve bunu sağlayan şey Cumhuriyet’tir. Bu güzel konserin Uçhisar’da da düzenlenmesini isteriz. Konseri dinlerken, çocukluk yıllarım aklıma geldi. Babamla birlikte bağda çalışır ona yardım ederdim oda bazen bu parçaları seslendirirdi. Birçok türkü kulağıma oradan aşina. Konserde emeği geçenlere ve koro üyelerine teşekkür ederim dedi.