Nevşehir'in Avanos ilçesinde, Belediyenin Bayramlaşması 3 gün üç gece boyunca devam etti.

Ramazan Bayramında olduğu gibi Kurban Bayramında da Avanos Tahta Asma Köprünün çarşı merkezine bakan kısmında, Zabıta Kulübesinin önüne Avanos belediyesi tarafından kurulan Bayram çadırında, halkımızla birlikte 3 gün sürecek olan bayramlaşma programımıza Kurban Bayramının 2. gününde de yoğun bir katılımla devam edildi.

Saat 15:00’te başlayan bayramlaşma programımız akşam saat 22:00’ye kadar aralıksız devam ederken, halkımız hem Belediye Başkanımızla hemde bayram çadırında karşılaşan tanıdıklarıyla bayramlaşmanın coşkusunu yaşadı.

Avanos Belediye Başkanı İsmet İnce; bayramın 1., 2. ve 3. günü saat 15:00’den itibaren bayram çadırında bulunarak vatandaşlarımızla bir arada olmaya devam ediyor. Bayram çadırımızda ilk iki gün boyunca yüzlerce vatandaşımız konuk edildi.

Avanos Kaymakamı Mustafa Eldivan da öğretmen evindeki resmi erkan ve protokol bayramlaşmasının ardından bayram çadırımıza iade-i ziyarette bulundu.
Avanoslu hemşehrilerimiz kadar ilçemizi gezmeye gelen yerli ve yabancı turistlerinde ilgisini çeken bayramlaşma çadırımız bayramın üçüncü günü de konuklarını ağırlamaya devam edecek.
00