Gülşehir de meydana gelen yağışlar neticesinde sel sularının bozduğu yollar Avanos Belediyesi’nden gelen greyder ile açılıyor.

 

Çarşamba günü yağan yağmur ve dolu neticesinde, başta Tuzköy Mahallemiz olmak üzere birçok yol kullanılamaz hale geldi. Şiddetli yağışlar sonucu sel felaketi yaşanan bölgelere belediye ekiplerimiz anında müdahale ederek vatandaşların mağduriyetini giderdi.

 

Şehir merkezinde çalışmaları, belediyemizin tüm ekipleri seferber edilerek yürütürken, tarımsal arazideki yol çalışmalarının imdadına Avanos Belediyesi yetişti.

 

Vatandaşların bağ ve tarla yollarının bozulması nedeni ile Avanos Belediye Başkanı İsmet İnce ile görüşen başkan Arısoy, greyder talebine memnuniyetle karşılık verdiğini belirtti.

İki gün bağ ve tarla yollunda çalışan greyder, sel sularının bozduğu yolları yeniden kullanılır hale geldi.


Başkan Arısoy, Avanos Belediye Başkanı İsmet İnce’ye teşekkür ederek ‘’ Belediye dayanışması böyle olur. Zor zamanımızda makine ve operatörünü hiç düşünmeden bize verdi. Bu gibi durumlarda hiç düşünmeden yardım yapacağını da ileten Başkan İnce’ye, bizde her türlü yardım ve desteğe hazır olduğumuzu ilettim. Belediyecilik budur. Amacımız hizmetse, ayrıcalık yapmadan yardımlaşarak çalışmalıyız.’ Dedi.