Tüm Nevşehirliler Federasyonu’ndan FİB Haber'e Hayırlı Olsun Ziyareti...

Tüm Nevşehirliler Federasyonu Başkanı Mustafa Şen ve Genel Sekreter Halil Doğan, Nevşehir'in en çok takip edilen Medya organı www.fibhaber.com İnternet gazetemize gelerek hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

Tüm Nevşehirliler Federasyonu Başkanı Mustafa Şen ve Genel Sekreter Halil Doğan, FİB haber Gazetemiz sahibi Fikret Çapacı ile görüştü. FİB Haber Gazetesi’nin yeni yerinin ve yeni yayın hayatının başarılı olmasını dileyen ziyaretçiler, Gurbetçilerimizinde memleketlerinden haberdar oldukları www.fibhaber.com’ un yeni başarılara imza atmasını temenni etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Fikret Çapacı da, misafirlerine teşekkür ederek, FİB Haber’in doğruluktan şaşmayan yayıncılık ilkesini devam ettireceğini aktardı. 


Kaymaklı Belediye Başkanı Elma’dan FİB Haber'e Ziyaret


AK Parti Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma, www.fibhaber.com internet gazetemize gelerek ziyarette bulundu. Başkan Elma, Nevşehir'in en çok takip edilen haber mecrası olarak FİB Haber’in yeni yerinin ve yeni yayın hayatının hayırlar getirmesini diledi. Tüm Nevşehir ve bölgenin güçlü sesi olarak FİB Haber.Com a Kaymaklı Beldesine gösterilen yakın ilgi ve alakadan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Elma tüm başarılı çalışmaları adına FİB Haber Ekibine teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Fikret Çapacı da, Başkan Elma ve misafirlerine teşekkür ederek çalışmalarından başarılar diledi.