Nevşehir Kaymaklı Kasabası Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İbrahim Pilavcı Nevşehir 1. Amatör Küme takımlarından Kaymaklıspor'a forma takımı hediye etti.

Spora verdikleri önemi dile getiren Dernek Başkanı İbrahim Pilavcı, Gençlerimizin spora teşviği açısından kasabamız takımının her zaman yanında olduğumuzu belirtiyor ve "Bayramoğlu Emlak" sponsorluğunda 1.Amatör kümede yer alan Kaymaklıspor'umuz için hazırlattığımız Formaları Kaymaklı Belediyemizde kulübümüze teslim ediyorum. İnşallah Kaymaklısporumuz bu yıl bu formalalrla büyük başaşrılara imza atarlar dedi. 

Formaları teslim alan külüp başkanı Ali Karakuş ve  Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma, İstanbul da yaşayan Gurbetçilerimiz tarafından hatırlanmış olmaktan duydukları memnuniyeti ifade ederek Başkan Pilavcı’nın şahsında Kaymaklı derneğine teşekkür ettiler.

Bizde www.fibhaber.com olarak Gönül adamı Dernek Başkanı İbrahim Pilavcı'yı tebrik ediyor,Tüm Kaymaklı gençleri ve sporseverler adına kendisine teşekkür ediyoruz.