Ürgüplü iletişim ve teknoloji firması olan TESAN tarafından dünyaya ihraç edilen ttec marka ürünler Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız tarafından da tercih ediliyor.

Belediyenin çeşitli birimlerinde de ihtiyaca göre ttec markasını tercih ettiklerini belirten Başkan Yıldız, İstanbul'da faaliyet gösteren başarılı hemşehrilerimiz gururumuz Bekir Erdoğan, Hasan Yiğit ve İrfan Yiğit'in dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerlettikleri ttec markasından memnun olduğunu ve tüm hemşehrilerine de tavsiye ettiğini söyledi.

Mobil cihazların hayatımıza girmesiyle beraber, 1995 yılında Türkiye’nin ilk mobil cihaz aksesuar markası olarak yola çıkan ttec, günümüzde tüketicinin ihtiyaçlarına göre sürekli gelişen 1.500’ün üzerinde ürün çeşitliliğine sahiptir.

Türkiye’de 12.000’in üzerinde satış noktasında tüketici ile buluşan ve 2014 yılında dünyaya açılarak Almanya, Polonya, Ukrayna, İran, KKTC gibi ülkelerde de ürünleri satılan markanın arkasında, 1983 yılından bu yana Türkiye teknoloji pazarına sunduğu yenilikçi ürünler ile tanınan TESAN İletişim A.Ş. bulunmaktadır. ttec aksesuarları, mobil operatör mağazalarında ve teknoloji marketlerinde tüketici ile buluşmaktadır.